HTML

Kidi

A blogom tulajdonképpen személyes élményeket és érzéseket tartalmaz. Szeretném megosztani a távolban lévő barátaimmal és családommal a legfontosabb történeteimet..:)Jó szórakozást:)

Friss topikok

  • en beszelni, magyar .: Szia! Nem ítéllek meg a blog alapján, miért is tenném? És ne haragudj, hogy előzetes beleegyezésed... (2009.02.21. 23:09) Válasz a kommentre
  • en beszelni, magyar .: Időnként erre tévedek, és mindig felfedezek néhány helyesírási, nyelvhelyességi vagy stilisztikai ... (2009.02.18. 22:06) Vége!
  • Balogh László: Ezt a kommentet, ha érdekel, majd négyszemköztz, vagy msn-en...:) (2008.04.12. 22:35) Ezúttal ismételten dinamikusan.....
  • Balogh László: Mennyire kicsi? (2008.03.31. 19:58) Gyönyörű nap
  • Balogh László: A Barátok Közt is mindig a legjobb résznél ér véget... (2008.03.31. 19:41) Egy hónap lepörgése:)

Linkblog

Válasz a kommentre

2009.02.21. 21:25 Kidi

"Kedves" Ismeretlen vagy éppen kritizáló Ismerős!

Először is ajánlom figyelmedbe a blog jobb felső sarkában található kis részt. Azért bemásolom, hogy érthető legyen, mire is gondolok.

Kidi

A blogom tulajdonképpen személyes élményeket és érzéseket tartalmaz. Szeretném megosztani a távolban lévő barátaimmal és családommal a legfontosabb történeteimet..:)Jó szórakozást:)

Másodszor. Ha nagyon zavar ez a blog, akkor időnként sem kell erre tévedned, ahogyan ezt a kommented első sorában írtad. Létezik a jobb felső sarokban egy x. Ha azt megnyomod, akkor már nem is látod  az oldalt. Ez csak egy apró tipp, hogy elkerüld a kellemetlenséget!

Harmadszor. Tisztában vagyok a hibáimmal. Ha ismernél és a blogomat is teljes egészében elolvasnád, akkor van olyan bejegyzés, azt hiszem több is, amelyben ezeket a hibáimat megjegyzem. Valószínűleg nem vetted észre. Ajánlom figyelmedbe a blogom ezen részeit is.

Negyedszer. Miért is tegezlek? - mert te is letegeztél engem, pedig azt sem tudod, hogy ki vagyok.

Ötödször. Aki ismer, az tudja, hogy a tárgyaimat veszem fel. Nem egy új ruhát vagy pokerface-t. Na, igen. Sajátos stílusról biztosan hallottál már. Ezt a szót úgy használom, ahogyan tetszik. Abban az esetben is, ha anglicizmussal élek.

Hatodszor. Engem nem érdekel Balázs Géza. Szikszainé Nagy Irma Magyar stilisztikáját tartom mérvadónak. Olykor-olykor nem alkalmazom....előfordul. Nem az iskolapadban ülök, hogy mindenre oda kelljen figyelnem.

Nem akarom tovább írni az érveket és védeni magam. Mindenki éljen úgy, ahogyan szeretne. Én szeretek írni. A legtöbb ismerősöm szereti olvasni, annak ellenére is, hogy egy szennynek tartod. Apropó! Nem csak az interneten van sok szenny, hanem nyomtatott formában is megjelenik mindez. Remélem nem kell leírnom, hogy mire is gondolok......

A reakcióm a kommentedre, véleményem szerint, abszolút evidens. Elviselem a kritikát, de nem olyan embertől, aki nem ismer. Ha  nem ismersz, akkor nem a blogom alapján kellene megítélned. Egyébként a hibáimat én is ki tudom javítani!!!!!

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kiirakorpi32.blog.hu/api/trackback/id/tr44957249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hannah McInsane 2009.02.21. 22:57:54

Szia!
Elég off, nagyon off, csak nem tudom máshová írni. NE HARAGUDJ, hogy ismeretlenként "Rád török", kaptam egy blogos feladatot és tovább kell adnom öt embernek, de mivel akiket ismerek blog.hu-ról, már elkészítették, öt ismeretlent kell megneveznem, és gondoltam, Téged is megnevezlek.

vredin.blog.hu/2009/02/21/vagyak_almok_10_es_helyett_4_es_es_10_es_skalaja

en beszelni, magyar . 2009.02.21. 23:09:38

Szia!
Nem ítéllek meg a blog alapján, miért is tenném? És ne haragudj, hogy előzetes beleegyezésed nélkül tegezlek, de az a tapasztalatom, hogy az interneten mindenki tegez mindenkit.
süti beállítások módosítása